Strict Standards: Declaration of Pap_SignupBase::assignTemplateVariables() should be compatible with Gpf_ModuleBase::assignTemplateVariables(Gpf_Templates_Template $template) in /home/summercart/domains/aff.summercart.com/public_html/include/Pap/SignupBase.class.php on line 138

Deprecated: Non-static method Gpf_Contexts_Module::getContextInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/summercart/domains/aff.summercart.com/public_html/include/Compiled/Core.php on line 2124

Deprecated: Non-static method Gpf_Contexts_Module::getContextInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/summercart/domains/aff.summercart.com/public_html/include/Compiled/Core.php on line 2125

Deprecated: Non-static method Gpf_Contexts_Module::getContextInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/summercart/domains/aff.summercart.com/public_html/include/Compiled/Core.php on line 2124

Deprecated: Non-static method Gpf_Contexts_Module::getContextInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/summercart/domains/aff.summercart.com/public_html/include/Compiled/Core.php on line 2125
Affiliate program

Афилиейт програмаОбщи условия на Афилиейт програмата на Summer Cart

Афилиейт програмата е рекламно партньорство между Mirchev Ideas International, Inc. и участник в тази програма. С присъединяването си към програмата вие се съгласявате с тези общи условия.

Всички сайтове, които кандидатстват подлежат на одобрение при регистрацията си. След стартиране на програмата за даден уебсайт, той ще бъде наблюдаван периодично от Мениджър на афилиейт програмата с цел спазване правилата и политиката на програмата.

Политиката и условията за участие могат да бъдат променяни по всяко време, с едноседмично предизвестие. Задължение на участниците е да спазват правилата на програмата.

1. Афилиейт акаунти

Акаунтите в тази програма не могат да бъдат прехвърляни, преотстъпвани или продавани на други лица във връзка с продажбата на вашия сайт или по друга причина. Може да имате само един акаунт.

2. Модифициране на кода и на рекламните послания

Кодът на рекламата трябва да бъде поставен на вашия сайт без НИКАКВИ ИЗМЕНЕНИЯ. Рекламните послания - банерни реклами и текстови реклами не могат да бъдат променяни без предварително одобрение от нас.

3. Къде могат да бъдат поставяни реклами

 • рекламите могат да бъдат поставяни навсякъде на уеб страниците, включително могат да бъдат вмъквани в текстово съдържание и/или тематична статия.
 • рекламите НЕ могат да бъдат поставяни на: domain-parking сайтове, pop-ups, pop-unders, страници за грешки, или в имeйл съобщения. ЗАБРАНЕН E ВСЯКАКЪВ СПАМ.
 • рекламите НЕ могат да бъдат поставяни на страници, специално създадени за да бъдат публикувани реклами на тях (banner farm).
 • елементите от страницата НЕ могат да застъпват никоя част от рекламата и цветовете на страницата трябва да бъдат такива, че рекламата да е видима.
 • рекламите могат да бъдат поставяни във ваши форум постове / подписи / социални сайтове стига да спазвате правилата на съответния сайт
 • Забранено е да рекламирате в рекламни мрежи директно сайта на Summer Cart. Може да рекламирате Вашите сайтове.

4. Подканване

Страниците могат да съдържат подкани за потребителя да кликне върху рекламата. Тематичните статии могат да поощряват потребителя да извърши конкретно действие. Това може да включва подканване за потребителя да посети сайта на Summer Cart и да заяви желание за безплатно пробване на продукта. Забранено е потребителите да получават някаква награда за техните действия.

5. Фалшиви и невалидни кликове

Всеки метод по който се генерират изкуствени и или измамни кликове е ЗАБРАНЕН.

Тези методи включват, но не са ограничени до: повторни ръчни кликове, използване на роботи, автоматични средства за акумулиране на кликове или друг софтуер.

6. Друг софтуер

По никакъв начин не може рекламата да бъде показвана като част от сайт на трета страна, като резултат от действията на какъвто и да е софтуер (като например toolbar).

7. Съдържание на сайта

Сайтовете НЕ МОГАТ да съдържат:
 • нецензурно / еротично / нелегално / торентско съдържание, думи, линкове.
 • пропагандиране на омраза, насилие, расова нетолерантност или пропаганда срещу личности, групи или организации.
 • Pop-ups, pop-unders или exit-windows, които пречат на навигацията в сайта, припокриват рекламите от програмата или променят настройките на потребителите.

8. Изплащане на комисионни

Комисионните ще бъдат изплащани веднъж месечно, на 10-то число от месеца (или следващия работен ден), за предходния месец. Изплащането ще бъде извършено след натрупване на поне 50 лева комисионна или при напускане на програмата.
Комисионна се изплаща само за квалифицирани контакти, които са проявили искрен интерес към закупуване на Summer Cart.
Статистиката в афилиейт панела е единствената валидна статистика за изчисляване на комисионната ви.

9. Прекратяване

 • Mirchev Ideas си запазва правото да прекрати програмата с двуседмично предизвестие.
 • Mirchev Ideas си запазва правоти да прекрати участието на който и да е афилиейт с двуседмично предизвестие.
 • Mirchev Ideas ще прекрати участието на афилиейт без предупреждение, и ще задържи всички неизплатени комисионни в случай на нарушаване на тези общи условия.
 • Всеки афилиейт има право да прекрати участието си в програмата като премахне всички проследяващи линкове и ни извести.

10. Единство на договора

Тези общи условия съставляват целия договор между вас и "Mirchev Ideas International, Inc." във връзка с предмета на този Договор и замества всякакви други договори, устни или писмени, между вас и "Mirchev Ideas International, Inc." по отношение на горното.

Защо Summer Cart?

 • над 500онлайн магазина
 • 1000+вградени функции
 • 8български платежни метода
 • 12
  международни платежни метода
 • 3вградени езика
 • 39валути
 • 100%SEO
 • 440 лв.
  една единствена цена
  без ддс
Copyright © 2010 Mirchev Ideas Ltd. All rights reserved. www.summercart.com www.mirchevideas.com